Yellowstar behaald plek 33 in Deloitte Fast50 ranking

Yellowstar staat voor het tweede jaar op tijd in de Deloitte Technology Fast50 ranking. Dit jaar is Yellowstar geëindigd op nummer 33 met een groeipercentage van maarliefst 306%. De Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing tussen de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Met de behaalde positie heeft Yellowstar Solutions bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen verweezenlijken. Yellowstar is van plaats 48 in 2016 naar plaats 33 in 2017 gestegen. Yellowstar, opgericht in 2009, levert internet technologie voor bedrijven die hun supply chain willen versnellen. Grote bedrijven hebben jarenlang fors geïnvesteerd in ERP systemen en maken nu duidelijk een inhaalslag om hun logistiek op orde te krijgen. Samenwerking is essentieel bij het verbinden van de vele schakels van fabriek tot consument. Dat hier veel te winnen is, blijkt uit de indrukwekkende groeicijfers van Yellowstar.

Technology Fast50

“We hebben de afgelopen jaren bewezen dat je met slimme internet technologie grote vooruitgang kunt boeken door voort te bouwen op bestaande systemen. Sterker nog, je bestaande systemen gaan hier ook beter door werken. Graag bedank ik al onze Stars (medewerkers, klanten en partners) die bij hebben gedragen aan ons succes,” aldus Frank Erftemeijer, trotse oprichter van Yellowstar. Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “Wat opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar op 19e plaats in Main Software Top 50

Yellowstar is door Main Capital Partners uitgeroepen tot één van de meest innovatieve en snelst groeiende software bedrijven van Nederland. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt tijdens haar jaarlijks terugkerende editie van de Main Software Top 50.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar nummer 523 in top FT1000 lijst van Financial Times

Yellowstar is door Financial Times opgenomen in de top 1000-lijst voor Europa’s snelst groeiende bedrijven. Yellowstar is geëindigd op de 523ste plaats. Van de top 1000 zijn er naast Yellowstar 21 andere Nederlandse bedrijven in de lijst opgenomen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar door Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2017

Yellowstar is dit jaar wederom uitgeroepen door het Financieele Dagblad tot een FD Gazellen 2017. Hiermee behoort Yellowstar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlight gezet.

Lees meer →