Yellowstar door Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2017

Voor het tweede jaar op rij is Yellowstar uitgeroepen tot een FD Gazellen 2017 door het Financieele Dagblad. Hiermee behoort Yellowstar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alleen bedrijven die meerdere jaren achter elkaar een flinke groei doormaken en financieel gezond zijn, komen in aanmerking voor de Gazelle Award. Na onze 33ste plaats in de Deloitte Technology Fast 50 mag Yellowstar nu ook de FD Gazellen Award in ontvangst nemen. “Sinds onze oprichting zijn we gegroeid in medewerkers en omzet. We focussen ons voornamelijk op de services die we aanbieden, binnen Yellowstar draait het om de kwaliteit van mensen. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien," aldus Marcel Bakker, CFO Yellowstar.

Yellowstar, opgericht in 2009, maakt logistieke processen voorspelbaar en transparant. Via internet technologie wordt de supply chain van bedrijven verbonden en dus verkort en versnelt. Grote bedrijven hebben jarenlang fors geïnvesteerd in ERP systemen en maken nu duidelijk een inhaalslag om hun logistiek op orde te krijgen. Samenwerking is essentieel bij het verbinden van de vele schakels van fabriek tot consument. Dat hier veel te winnen is, blijkt uit de indrukwekkende groeicijfers van Yellowstar.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar nummer 523 in top FT1000 lijst van Financial Times

Yellowstar is door Financial Times opgenomen in de top 1000-lijst voor Europa’s snelst groeiende bedrijven. Yellowstar is geëindigd op de 523ste plaats. Van de top 1000 zijn er naast Yellowstar 21 andere Nederlandse bedrijven in de lijst opgenomen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar behaald plek 33 in Deloitte Fast50 ranking

Yellowstar staat voor het tweede jaar op tijd in de Deloitte Technology Fast50 ranking. Dit jaar is Yellowstar geëindigd op nummer 33 met een groeipercentage van maarliefst 306%. De Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing tussen technologiebedrijven.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar heeft certificering Great Place to Work behaald

Yellowstar heeft de certificering “Great Place to Work” behaald met een overall score van 75% op het medewerkerstevredenheidsonderzoek en een geslaagde Culture audit. Wij zijn ontzettend trots dat wij een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen.

Lees meer →