Yellowstar bestaat in 2019 tien jaar. Op donderdag 4 april vierden wij samen met klanten, partners, relaties en medewerkers ons jubileum. Met klanten Vonk & Co en Caliber Global blikken wij terug op de laatste 10 jaar en gingen wij in op actuele logistieke trends en IT-ontwikkelingen. Vonk & Co: “Hoewel iedereen in de logistiek vrees heeft voor het delen van zijn data, sturen de huidige CO2-doelstellingen ons toch echt richting meer samenwerking met onze collega-concurrenten. Hoe spannend dit ook is, dat wordt de toekomst.” Caliber Global: “Verdere ketensamenwerking en ketenintegratie is een veel besproken trend. Toch zien wij in de praktijk niet heel veel 4PL’s die daadwerkelijk in staat zijn dit te bieden. Met het IT-systeem dat Yellowstar met en voor ons heeft gebouwd, weten wij ons in de markt echt te onderscheiden.”

Bekijk het hele interview met Arjan Oudejans, (CCO - Caliber Global) en Stephan Vonk (directielid IT - Vonk & Co) in de video hieronder.

Tien praktijktips voor logistieke IT

De mens staat voor Yellowstar altijd centraal. Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar geven wij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering. Op nummer 1 staat Plan yourself a smile - Maak van automatiseren een feestje. Naar het artikel met alle tips.