Yellowstar 10-jarig bestaan after movie

Bekijk het interview met Caliber Global en Vonk en Co

Yellowstar bestaat in 2019 tien jaar. Op donderdag 4 april vierden wij samen met klanten, partners, relaties en medewerkers ons jubileum. Met klanten Vonk & Co en Caliber Global blikken wij terug op de laatste 10 jaar en gingen wij in op actuele logistieke trends en IT-ontwikkelingen. Vonk & Co: “Hoewel iedereen in de logistiek vrees heeft voor het delen van zijn data, sturen de huidige CO2-doelstellingen ons toch echt richting meer samenwerking met onze collega-concurrenten. Hoe spannend dit ook is, dat wordt de toekomst.” Caliber Global: “Verdere ketensamenwerking en ketenintegratie is een veel besproken trend. Toch zien wij in de praktijk niet heel veel 4PL’s die daadwerkelijk in staat zijn dit te bieden. Met het IT-systeem dat Yellowstar met en voor ons heeft gebouwd, weten wij ons in de markt echt te onderscheiden.”

Bekijk het hele interview met Arjan Oudejans, (CCO - Caliber Global) en Stephan Vonk (directielid IT - Vonk & Co) in de video hieronder.

Tien praktijktips voor logistieke IT

De mens staat voor Yellowstar altijd centraal. Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar geven wij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering. Op nummer 1 staat Plan yourself a smile - Maak van automatiseren een feestje. Naar het artikel met alle tips.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Tien jaar Yellowstar, tien jaar praktijktips voor logistieke IT

Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar hierbij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering.

Lees meer →
Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren.

Lees meer →
Nieuws & Events

Infographic: Innovatiestrategie voor productie, handel en retail

Er is heel wat gaande in de logistieke wereld. Steeds meer en steeds kleinere zendingen in steeds kortere tijd. Wij geven u inzichten om u goed voor te bereiden op 2030. Bekijk de infographic.

Lees meer →