Supply Chain Trends anno 2017

Op het Trend Diner van Supply Chain Media is Yellowstar de vraag gesteld 'Wat zijn de nieuwste trends?'. "In de logistiek moet alles altijd steeds betrouwbaarder en efficiënter. Het gaat dus niet over wat wordt de nieuwe trend, maar meer over hoe u hier als bedrijf snel op kunt inspelen, in een wereld waarin samenwerken, minder voorraad en snelle forecast-to-cash centraal staan." Bijgaand vindt u onze pitch in een 2-minuten video. Veel kijkplezier!

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Trendrapport: Succesvolle Supply Chain Regisseur 2018

Benut u alle kansen van digitale samenwerking in de logistiek? U voelt de druk om efficiënter samen te werken en kosten te besparen. Maar hoe wordt u een succesvolle supply chain regisseur die haar hele supply chain efficiënter en socialer maakt.

Lees meer →
Nieuws & Events

Zonder logistieke schil geen optimalisatie van Industrie 4.0 inboundstromen

Industrie 4.0 betekent voor heel veel verladende en producerende bedrijven een gigantische stap voorwaarts. Een ERP biedt geen volledige ondersteuning bij de nodige logistieke inbound processen. Yellowstar’s samenwerkingsplatform kan uitkomst bieden.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →