Top 250 NL Groeit

250 grootste groeibedrijven uit Nederland

Yellowstar is één van de top 250 groeibedrijven

Yellowstar Solutions staat in de Top 250 Groeibedrijven van 2019. Dit heeft het Erasmus Centre for Entrepreneurship vrijdag 22 maart bekend gemaakt. De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2018. De lijst wordt georganiseerd door nlgroeit. 

"We zijn allemaal ongelooflijk trots op de groei die we afgelopen tien jaar hebben geboekt. Ik wil al onze collega's en klanten van harte bedanken voor dit behaalde succes".

"Yellowstar bestaat dit jaar 10 jaar. Ons succes heeft bedrijven geholpen om met slimme internet technologie grote vooruitgang te boeken door voort te bouwen op bestaande systemen. Sterker nog, je bestaande systemen gaan hier ook beter door werken. Bedrijven maken nu duidelijk een inhaalslag om hun logistiek op orde te krijgen, samenwerking is essentieel bij het verbinden van de vele schakels van fabriek tot consument", aldus Frank Erftemeijer. Dat hier veel te winnen is, blijkt uit de indrukwekkende groeicijfers van Yellowstar.

Yellowstar - altijd in beweging

Downloads

Trendrapport: Succesvolle Supply Chain Regisseur

Benut u alle kansen van digitale samenwerking in de logistiek? U voelt de druk om efficiënter samen te werken en kosten te besparen. Maar hoe wordt u een succesvolle supply chain regisseur die haar hele supply chain efficiënter en socialer maakt.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar behaald plek 33 in Deloitte Fast50 ranking

Yellowstar staat voor het tweede jaar op tijd in de Deloitte Technology Fast50 ranking. Dit jaar is Yellowstar geëindigd op nummer 33 met een groeipercentage van maarliefst 306%. De Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing tussen technologiebedrijven.

Lees meer →
Nieuws & Events

Bekijk hoe wij uw logistiek voorspelbaar maken

Yellowstar lanceert een corporate movie die laat zien hoe bedrijven beter kunnen samenwerken in de supply chain. “Het thema van de film is ‘IT for Social Supply Chain. Het vertrekpunt hierbij is niet de techniek, maar de mens”, aldus Akdemir (Directeur MKT & Communicatie).

Lees meer →