Yellowstar is één van de top 250 groeibedrijven

Yellowstar Solutions staat in de Top 250 Groeibedrijven van 2019. Dit heeft het Erasmus Centre for Entrepreneurship vrijdag 22 maart bekend gemaakt. De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2018. De lijst wordt georganiseerd door nlgroeit. 

"We zijn allemaal ongelooflijk trots op de groei die we afgelopen tien jaar hebben geboekt. Ik wil al onze collega's en klanten van harte bedanken voor dit behaalde succes".

"Yellowstar bestaat dit jaar 10 jaar. Ons succes heeft bedrijven geholpen om met slimme internet technologie grote vooruitgang te boeken door voort te bouwen op bestaande systemen. Sterker nog, je bestaande systemen gaan hier ook beter door werken. Bedrijven maken nu duidelijk een inhaalslag om hun logistiek op orde te krijgen, samenwerking is essentieel bij het verbinden van de vele schakels van fabriek tot consument", aldus Frank Erftemeijer. Dat hier veel te winnen is, blijkt uit de indrukwekkende groeicijfers van Yellowstar.