Stage Marketing & Communicatie

Wil jij in je stage alles leren over hoe je marketing en communicatie in de praktijk toepast? En vind je het leuk om dat voor een B2B-markt te doen? Dan zoeken we jouw kennis en kunde voor ons team!

Wat ga je doen?

Iets nieuws leren spreekt jou wel aan. Of dit nu is door een uitgebreid marktonderzoek te doen of door je te verdiepen in SEO om de website te verbeteren. Je haalt het onderste uit de kan en brengt daar op duidelijke wijze verslag over uit. Je helpt met het beheren en uitvoeren van campagnes, en bent daarin vrij mee te denken in de Marketing & Communicatie onderwerpen die bij jou (of je opleiding) passen. Bijvoorbeeld het ontwikkelen en het optimaliseren van content, het plaatsen op social media of het betaald promoten daarvan. Concreet ben je met de volgende dingen bezig:

  • Marktonderzoek doen op specifieke doelgroep(en)
  • Coördineren, creëren en publiceren van content op de website, social media en in nieuwsbrieven
  • Traffic genereren naar de website via SEO en adverteren op social media

Wat zoeken wij in een kandidaat?

Wij zoeken iemand die van aanpakken weet. Een creatieve, proactieve, flexibele, leergierige instelling is hierbij belangrijk. Je bent niet bang van deadlines en je kunt snel schakelen. Hiernaast vind je het leuk om contact te zoeken met andere afdelingen, klanten en leveranciers om te krijgen wat je nodig hebt. Affiniteit met logistiek en IT is een pré.   

Wie zijn wij?

Yellowstar is een vooruitstrevende softwareleverancier die sociale oplossingen biedt voor logistieke ketensamenwerking. Met onze software oplossingen verbinden, verkorten en versnellen we logistieke ketens en maken deze volledig voorspelbaar. Afdelingen, leveranciers, klanten en vervoerders kunnen zo naadloos met elkaar samenwerken. 

Het Sales, Marketing & Communicatie-team is een klein team, waar we nauw met elkaar samenwerken. We waarderen je inbreng. Je krijgt de ruimte om dingen op te pakken. Mocht je ergens in je werk niet uitkomen dan kun je altijd aankloppen bij een collega. Door elkaar te helpen en intensief samen te werken, weten we ieder project op een succesvolle manier af te ronden.

Solliciteer naar je toekomstige stageplek!

Ben jij die enthousiaste stagiair die in ons team past? Dan horen we graag van je! Stuur je C.V. en een korte motivatie naar marketing@yellowstar.com en wie weet zit jij binnenkort bij ons op kantoor in Barendrecht voor een nadere kennismaking (of thuis als COVID-19 het nog niet toe laat).