Logistiek in de Offshore: RTL Ondernemend Nederland

Op zondag 17 maart 2013 (09:55 – 10.25uur, RTL 7) waren offshore constructie bedrijf Huisman Equipment & Yellowstar te zien zijn in het RTL 7 tv-programma ‘Ondernemend Nederland’. Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe belangrijk de logistieke processen zijn in de offshore markt, die zich kenmerkt door extreem hoge penalties en strikte deadlines. In de TV-uitzending werd aandacht besteed aan het logistieke proces van Huisman en de ondersteunende rol van Yellowstar.

Video RTL 7: ICT & logistiek in de offshore

Gert Geeve (logistiek manager Huisman) benadrukt het belang van een transparant IT-syteem voor een betrouwbaar logistiek proces. In de offshore wereld kan het stilliggen van een project zomaar tonnen per dag kosten.

Offshore & Yellowstar

Onze toegevoegde waarde ligt op het efficiënt en betrouwbaar organiseren van logistiek in de offshore. ERP systemen bieden goede ondersteuning voor traditionele bedrijfsprocessen. Het betrouwbaar en efficiënt organiseren van logistiek is echter een andere discipline, waar specialistische software voor nodig is. Yellowstar heeft een logistieke ERP add-on ontwikkeld: een to-the-point oplossing met een razendsnelle oplevertijd en hoge ROI. Onder andere Huisman Equipment, Boskalis en recent Allseas hebben wij al kunnen helpen met het verbeteren van hun logistieke processen. Lees hier alle informatie over onze supply chain forwarding applicatie.