RTL 7 Ondernemerszaken neemt een kijkje bij CB

RTL 7 heeft een case van CB en Yellowstar in hun programma Ondernemerszaken uitgelicht. Bekijk ons filmpje in 2 min en laat u informeren over de modules die u 'klaar voor de groei' maken! In twee minuten vertellen Emiel van Bockel, Dave Anakotta en Frank Erftemeijer over: "Hoe bereik je optimalisatie in de keten?", "Wat is de ROI van integratie?" en "Waarom is transparantie belangrijk?"

Zo bent u klaar om stap voor stap uw groei te realiseren.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Integratie module met ketenpartijen bij CB Logistics

Yellowstar realiseert integratie tussen Ortec en het TMS bij CB Logistics. Tevens is er gekozen om boordcomputers (van Aventeon) direct te integreren in het plan- en executie proces zodat dynamisch gepland kan worden op basis van werkelijke informatie uit de auto.

Lees meer →
Referenties

Star Connect laat Bring Cargo zelf EDI-koppelingen leggen tussen klant & TMS

Bring Cargo heeft dankzij Star Connect in korte tijd een nieuwe klant aan zich weten te binden. Deze nieuwe klant eiste een EDI-verbinding tussen het eigen IT-systeem en het TMS van Bring. Bij elke volgende nieuwe klant kan Bring voortaan zelf de benodigde EDI-koppeling inrichten.

Lees meer →
Referenties

Rabelink legt sneller koppeling tussen systemen door Star Connect

Klanten sneller kunnen aansluiten op de WMS- en TMS-software. De Enterprise Service Bus (ESB) is de hiervoor gekozen tool en deze gaat de logistiek dienstverlener helpen bij het verbeteren van de service én helpen bij het opzetten van de communicatie naar klanten toe.

Lees meer →