It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar is een snelgroeiende organisatie. Daarom hebben we jou ook nodig om verder te kunnen groeien! Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Je nieuwe collega’s hebben de stap naar Yellowstar al gemaakt. Een bedrijf dat professioneel genoeg is om je ambities waar te maken en individueel genoeg om iedereen tot zijn recht te laten komen in een informele setting. We zouden daarom graag kennis met je maken!

Bekijk onze nieuwe "Werken bij Yellowstar" video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team. Plan yourself a smile!

Great Place to Work

Yellowstar heeft de certificering “Great Place to Work” behaald met een overall score van 75% op het medewerkerstevredenheidsonderzoek (Trust Index) en een geslaagde Culture audit. Wij zijn ontzettend trots dat wij een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen omdat deze certificering mede mogelijk is gemaakt door onze Stars. De certificering is de start van een 3-jarig traject waarin Yellowstar zich met behulp van de organisatie Great Place to Work verder zal ontwikkelen en de medewerkerstevredenheid gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier wil vergroten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Yellowstar en of er openstaande vacatures zijn? Ga dan naar onze Werken Bij Yellowstar website.