Met een opvallende stand, midden op de beursvloer, kon Yellowstar op 10 en 11 november tijdens ICT & Logistiek op veel belangstelling rekenen. “De coronacrisis heeft de noodzaak tot samenwerking in de supply chain voor veel bedrijven echt een boost gegeven,” zo kenschetste Sales Manager Christiaan van den Bos in het evofenedex beursjournaal zijn beurservaringen.

De logistieke software voor ketensamenwerking van Yellowstar sluit hier perfect bij aan. Van den Bos: “Wat onze producten uniek maakt, is dat het werken voor iedereen leuker wordt. Wij zetten de mensen zelf aan het stuur. Onze oplossingen zijn daarbij dermate laagdrempelig dat bedrijven geen systemen hoeven te vervangen, maar meer waarde kunnen halen uit wat men toch al heeft.”

Eindstand Hartekind Ride € 3.528,75

Eyecatcher op de stand van Yellowstar was een sappentrapper. Onder het motto ‘Kom samen met Yellowstar back on track to a healthy future’ konden standbezoekers zelf hun smoothie bij elkaar fietsen. 107 sportievelingen waagden zich eraan en droegen zo bij aan het goede doel. Voor elke smoothie doneerde Yellowstar 5 euro aan Stichting Hartekind dat geld inzamelt voor onderzoek naar hartfalen bij kinderen. In juli dit jaar haalde Yellowstar met deelname aan Hartekind Ride ook geld op voor Stichting Hartekind. Inclusief de opgehaalde 535 euro voor de bij elkaar gefietste smoothies, komt het donatie bedrag in totaal op € 3.528,75! 

Beurs gemist?

Kon u niet naar de ICT & Logistiek beurs komen, maar zoekt u wel een oplossing voor uw logistieke uitdagingen? Onze experts gaan graag (digitaal) met u in gesprek > neem direct contact op.