Infographic: uitdagingen voor de logistiek manager

Personeel en innovaties zorgen voor druk
Personeel en innovaties zijn uw grootste uitdagingen. Hoe vindt u gekwalificeerd personeel en hoe blijft u voor op uw concurrentie?
 

De snelheid waarmee marktomstandigheden en technologie veranderen, is niet te beïnvloeden. Wel de manier waarop u daarmee omgaat. Voor alle uitdagingen bestaan oplossingen, of zijn die te creëren. IT speelt hierin een steeds grotere rol.

Inspelen op de toekomst

Iets minder dan de helft van de bedrijven geeft aan dat hun IT de veranderingen in de markt niet kan managen. Er zijn verschillende manieren om innovaties te versnellen zoals; het beschikbaar stellen van creatief en oplossingsgericht personeel.

Yellowstar - altijd in beweging

Downloads

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. Download ons trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste logistieke uitdagingen beter te managen zijn.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Portal

Door middel van een web portaal van Yellowstar krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Lees het interview met Geert Bok, IT Manager bij Van der Vlist.

Lees meer →
Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co met Star Portal

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een ketensamenwerking systeem van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen.

Lees meer →