Infographic: The future of intermodal transportation

Haal het snelste resultaat uit uw nieuwe IT-omgeving
Hoe ziet uw toekomst eruit met betrekking tot transport? En specifiek, welke technologie gaat u hierin ondersteunen? 
 
Gaat u liever voor een in-huis oplossing, krijgt u uw organisatie niet mee in het veranderingsproces of twijfelt u over de betrouwbaarheid van de IT-investering. Oftewel, hoe haalt u het snelste resultaat uit uw nieuwe IT-omgeving.

Where will technology take us?

Ruim 90% van de bedrijven hebben geen tot geen technologie om volledig inzicht te krijgen in de intermodale transport sector. De eerste stap is om de huidige bedrijfsbusiness te verbreden om vervolgens de andere stappen richting digitale ketenvolwassenheid te nemen.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Hinterland cloud portal ondersteunt 4PL- bedrijven bij multimodaal plannen

Yellowstar heeft de ‘Hinterland cloud portal’ ontwikkeld. Deze portal geeft logistiek dienstverleners, zoals Kloosterboer, Honkoop en Distri Rail, de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal modaliteiten te combineren.

Lees meer →
Referenties

Flexibiliteit en robuustheid met het Hinterland platform

Veel bedrijven zoeken naar innovatieve IT oplossingen voor hun logistieke processen. Het Supply chain hinterland platform biedt intermodale operators een fundament: met hoge snelheid data verwerken en alle systemen in de keten snel koppelen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Intermodale logistiek wordt nu tot samenwerking gedwongen!

Hoeveel tijd en geld wilt u nog verliezen in de containerwereld? De intermodale markt wordt tot ketensamenwerking gedwongen en integratie is noodzakelijk voor een totaal inzicht in het ketenproces. Efficiënt samenwerken resulteert in het minimaliseren van onnodige wachttijden.

Lees meer →