Yellowstar vanaf 2021 onderdeel ICT Group

Vanaf januari 2021 is Yellowstar Solutions onderdeel van de ICT Group N.V.

Vanaf januari 2021 is Yellowstar Solutions onderdeel van de ICT Group N.V. Met deze nieuwe aandeelhouder leggen wij de basis om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te zijn met webbased softwareoplossingen voor optimale ketensamenwerking in productie, handel, retail en logistiek. In de dagelijkse praktijk wijzigt er voor onze klanten niets. Wij blijven als Yellowstar zelfstandig opereren met de vertrouwde contactpersonen, onderscheidende dienstverlening en innovatieve aanpak waarin de mens centraal staat. 

Meer informatie over de ICT Group vindt u op hun website. Het persbericht over de verwerving van de aandelen van Yellowstar door de ICT Group leest u hier.

Wij wensen u fijne feestdagen. Plan yourself a smile!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Rianne Groffen (CCO), telefonisch op +31 (0)88 141 88 00 of per e-mail aan info@yellowstar.com

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Rabelink Logistics realiseert met Star Connect zelf eenvoudig EDI-koppelingen

Rabelink Logistics is een grote logistieke dienstverlener met vervoer door heel Europa. Bij de organisatie van alle verschillende dienstverlening is IT een belangrijke pijler. Voor het eenvoudig verbinden van de eigen systemen met die van klanten en collega-vervoerders gebruikt het bedrijf Star Connect van Yellowstar.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar maakt u Brexit-proof

Door Brexit heeft u per 1 januari 2021 in uw ferryverkeer met het Verenigd Koninkrijk te maken met douaneformaliteiten. Als logistieke dienstverlener betekent dit veel extra werk. Met Star Connect van Yellowstar automatiseert u eenvoudig al de noodzakelijke werkzaamheden.

Lees meer →
Referenties

Logistiek dienstverlener Estron kan met Star Flow Transport Planning alle trailers optimaal plannen

Logistiek dienstverlener Estron is een van de grotere trailervervoerders op het VK. Via Star Flow Transport Planning kan Estron alle dagelijkse trailertransporten op een dynamisch planbord optimaal indelen, automatisch boeken bij de ferrymaatschappij en daarbij tegelijk aan Brexit-verplichtingen voldoen.

Lees meer →