Yellowstar heeft certificering Great Place to Work behaald

Wij zijn ontzettend trots dat wij een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen!

Yellowstar heeft de certificering “Great Place to Work” behaald met een overall score van 75% op het medewerkerstevredenheidsonderzoek (Trust Index) en een geslaagde Culture audit. Het certificaat is door Marieke Hoogendoorn overhandigd aan Yellowstars CFO Marcel Bakker. Wij zijn ontzettend trots dat wij een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen omdat deze certificering mede mogelijk is gemaakt door onze Stars. De certificering is de start van een 3-jarig traject waarin Yellowstar zich met behulp van de organisatie Great Place to Work verder zal ontwikkelen en de medewerkerstevredenheid gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier wil vergroten.

Marcel Bakker, CFO van Yellowstar: "Sinds we Yellowstar zijn gestart, stellen we mensen centraal. Zowel binnen onze productstrategie als binnen ons bedrijf. Verbondenheid en het familie gevoel onder onze medewerkers is voor ons erg belangrijk. Het leven is te kort om het ‘redelijk’ naar je zin te hebben. Je moet prioriteiten stellen, keuzes maken. Anders steel je wat het meest waardevol is: tijd! Tijd om te genieten, tijd om te ontdekken, tijd om alles eruit te halen dat erin zit. We geloven in de groei van goed naar geweldig en doen er alles aan om onze werkplek in de toekomst verder te verbeteren."

Over Great Place to Work

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de organisatiecultuur te verbeteren.

"Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place to Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient. Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook de organisatiecultuur meeneemt”, aldus Great Place to Work.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place to Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Great Place to Work 2019

De 62 organisaties die erkend zijn met de titel Great Place to Work Certified laten een hogere score zien op het aanmoedigen van een goede werk-privé balans dan vorig jaar (een score van 76% ten opzichte van 71%). Dit blijkt uit de eerste resultaten van het Great Place to Work onderzoek. Enkele andere opvallendheden die naar voren zijn gekomen zijn:

  • De aandachtspunten liggen op het gebied van het delen van informatie, verwachtingen managen en het uitzetten van een visie.

  • Binnen de leeftijdsgroepen ervaren de medewerkers van 55 jaar en ouder meer betekenis in hun werk dan de jongere generatie.

  • Medewerkers die het geloof in de missie en producten van de organisatie als belangrijk- ste motivatie hebben, willen langer bij de organisatie blijven werken dan medewerkers met werkzekerheid als motivatie.

 

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar verhuisd naar een ruim en modern kantoor in Woerden

Yellowstar is een snelgroeiende organisatie, waar medewerkers werken in een open en inspirerende werkomgeving. Per 1 januari 2019 hebben wij ons kantoor in Utrecht gesloten en zijn wij verhuisd naar een ruim en modern kantoor aan de Pelmolenlaan in Woerden.

Lees meer →
Nieuws & Events

Door APEX upgrade naar 5.1 kan Ritra Cargo klanten blijven verbinden

Als wereldwijd opererend expediteur stelt Ritra Cargo klanten en IT centraal in haar logistieke processen. Onlangs heeft zij gekozen voor een Oracle APEX upgrade naar 5.1. Deze upgrade was nodig om de juiste balans te houden tussen IT en Logistiek.

Lees meer →