Op zondag 11 juli wordt er een Hartekind Ride georganiseerd op de Utrechtse Heuvelrug. Deelnemers aan Hartekind Ride halen geld op voor Hartekind. Jaarlijks overlijden meer dan 150 kinderen aan de gevolgen van hartfalen. Yellowstar ondersteunt dit initiatief en is op zoek naar sportievelingen om een bedrijfsteam samen te stellen! Heeft u interesse? Neem dan contact op via marketing@yellowstar.com voor meer informatie. 

Over Stichting Hartekind en Hartekind Ride

Per jaar krijgen 3000 ouders te horen dat hun kindje een hartafwijking heeft. 50 jaar geleden waren deze kinderen kansloos. Gelukkig is de situatie nu verbeterd. Er is echter nog veel werk te verzetten om de complicaties, restafwijkingen, hartritmestoornissen, hartfalen, hersenschade en ontwikkelingsproblemen te begrijpen, te behandelen en te voorkomen. Hiervoor is onderzoek nodig! Met initiatieven zoals Hartekind Ride wordt er geld ingezameld. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Hartekind.

Volg het Yellowstar-team

Momenteel zijn we nog in de voorbereiding om een team samen te stellen. U kunt ons team volgen via de website van Hartekind Ride. Mocht u geen fietser zijn maar het goede doel wel graag willen steunen dan kan dat via dezelfde link. Voor zakelijke donaties is het mogelijk om een factuur te ontvangen. 

Fiets met ons mee!

Heeft u interesse om deel te nemen aan het Yellowstar-bedrijfsteam en zo mee te fietsen voor het goede doel? Neem contact op met uw contactpersoon binnen Yellowstar of mail naar marketing@yellowstar.com voor de mogelijkheden.  

Octobox-Juice-Pack