Yellowstar is door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2016. Hiermee behoort Yellowstar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Na onze nominatie voor de Deloitte Technology Fast 50 mag Yellowstar nu ook de FD Gazellen Award in ontvangst nemen. "Wij zijn erg trots op onze medewerkers en het feit dat onze oplossingen uit de 'Star Suite' door onze klanten en prospects worden gewaardeerd. Dit biedt een fundament voor de toekomst."

FD Gazellen Awards

Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlight gezet. Ondernemingen die binnen een periode van drie jaar een omzetgroei van minimaal twintig procent hebben gerealiseerd mogen zich een FD Gazellen noemen. Daarnaast moet het bedrijf winstgevend en uiteraard financieel gezond zijn. De feestelijke uitreiking vindt plaats op 22 november 2016 in Amsterdam.
fd gazellen

Over Yellowstar

Yellowstar is in 2009 opgericht met als doel om logistieke processen voorspelbaar, transparant en zelfs leuk te maken. Yellowstar is begonnen met het idee dat het anders kan én moet binnen de logistieke automatisering: niet meer het verkopen van grote pakketten met een lange implementatietijd maar to-the-point oplossingen die zich kenmerken door een hoge ROI en korte implementatietijd. Sinds haar oprichting is Yellowstar gegroeid in medewerkers en omzet. De vraag naar een transparante supply chain neemt toe. "Wij zijn trots dat we dit jaar zijn genomineerd voor een FD Gazellen. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien.” aldus Frank Erftemeijer, oprichter en CEO van Yellowstar.