Eerste live transactie met iSHARE op ICT & Logistiek

Het publiek van de vakbeurs ICT & Logistiek heeft de eerste live transactie met iSHARE gezien. Daarmee is drempelloos data delen in de logistiek weer een stap dichterbij. Met het afsprakenstelsel iSHARE is het vanaf 2018 mogelijk dat iedereen met iedereen op een simpele en gecontroleerde manier data deelt. Ook met tot dusver onbekende partijen.Delegeren van data is een belangrijke feature van het afsprakenstelsel. Je kan dus ook onbekenden met elkaar zaken laten doen. Daarnaast vertelden tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek 2017 verschillende partners voor de camera welke business voordelen zij zien van iSHARE.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Betrouwbare data-delen in uw supply chain dankzij iSHARE

De Nederlandse Logistiek heeft een uitgesproken positie in de wereldwijde ranglijst en wilt deze graag behouden. iSHARE biedt de oplossing voor een noodzakelijke efficiëntere en effectievere manier van samenwerken in deze sector.

Lees meer →
Nieuws & Events

Meer dan ooit een must in de logistiek: iShare afsprakenstelsel

Frank Erftemeijer geeft inzicht in de trends en hoe het iShare afsprakenstelsel daar naadloos op aansluit. Samenwerking en data-uitwisseling is meer dan ooit een must. U bent welkom tijdens het seminar op ICT & Logistiek voor meer info.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar is één van de eerste Softwarepartners van iSHARE

Globis en Yellowstar Solutions mogen zich vanaf deze week officieel Softwarepartner van iSHARE noemen. Het partnerschap met Globis en Yellowstar past in de strategie van iSHARE om elk logistiek bedrijf in Nederland te laten profiteren van de mogelijkheden van iSHARE.

Lees meer →