Hoe kunnen bedrijven transformeren van verkrampt risicomanagement naar een lerende organisatie met een proces van continue verbetering waar mensen met elkaar onverwachte gebeurtenissen weten te kantelen naar vooruitgang. Drie manieren om uw organisatie antifragiel te maken!

Fail and Learn

Het is honderd procent zeker dat er zich altijd problemen zullen voordoen. Waarom energie steken in intensief en onrealistisch risicomanagement met preventieve acties voor risico’s die zich misschien helemaal nooit gaan voordoen? Stel in plaats daarvan een team samen dat goed op elkaar is ingespeeld, dat snel en to-the-point problemen die zich voordoen oplost. Scrum is de werkmethodiek om stap voor stap resultaat te boeken. Leren van fouten en deze waardevolle inzichten mee te nemen in de rest van het proces.

Scaleable web-technology

Schaalbaarheid maakt weerbaar. Logistiek lijkt in tijd op een roller coaster. Sterke krimp en sterke groei wisselden elkaar af in het laatste decennium. Voor sommigen bedrijven werden deze bewegingen fataal. Op dit moment zien wij de trend duidelijk omhoog. Hoe manage je een verdubbeling van het aantal transacties per dag of een explosie van nieuwe gebruikers omdat jouw systeem sociaal is gemaakt? Ons idee: laat de cloud voor je werken.

Free at last

Bedrijven zijn niet langer afhankelijk van één softwareleverancier. Tenminste niet bij Yellowstar. De sourcecode is van u. We werken met open technologie. Niet omdat het goedkoper is, maar omdat het beter is. Daarnaast trainen we uw mensen om hun zelfredzaamheid te vergroten, zodat zij zelf aanpassingen kunt doen in uw systeem. Wij zijn ervan overtuigd dat keuzevrijheid aan uw kant altijd leidt tot een betere prijs/prestatieverhouding van uw IT systeem. Dus voel u vrij!

Download de checklist: Formule Antifragile

Supply chains worden steeds complexer en veranderen meer in communities waar u klanten, partners, leveranciers en medewerkers op kunt aansluiten. Antifragiel betekent omgaan met de complexiteit van supply chains op een adaptieve manier waar u leert om onmiddellijk te reageren op triggers, zelfs op de kleinste.

Antifragiel zijn is meer dan veerkrachtig of robuust zijn. Een antifragiel bedrijf is in staat om door zijn sterk adaptief vermogen, een verandering in het logistieke proces om te zetten in kansen. Maar antifragiel zijn betekent ook dat een onderneming kan bouwen op een robuust en fexibel systeem waarin innovatie een beslissende rol speelt.

DOWNLOAD DE CHECKLIST

Vul onderstaande velden in en wij sturen u de checklist toe (voeg marketing@yellowstar.com toe aan uw mail-box om er zeker van te zijn dat u de checklist ontvangt).