Bekijk hoe wij uw logistiek voorspelbaar maken

Yellowstar lanceert een corporate movie die laat zien hoe bedrijven beter kunnen samenwerken in de supply chain. “We maken de supply chain sociaal, om dit uit te leggen, heb je vaak veel woorden nodig, terwijl de film dit direct inzichtelijk maakt”, verklaart Osman Akdemir, directeur Marketing en Innovatie bij Yellowstar, het ontstaan van de film.

IT for Social Supply Chain

Het thema van de film is ‘IT for Social Supply Chain. “Het vertrekpunt hierbij is niet de techniek, maar de mens”, vervolgt Akdemir.  “We maken sociale, mobiele apps die mensen in de keten verbinden, zodat ze direct relevante informatie delen, problemen voorzien en kunnen oplossen, zodat ze beter – socialer - kunnen samenwerken en tijd overhouden voor social talk. Alleen met sociale apps die de interactie tussen mensen in de keten optimaliseert, kun je de logistieke complexiteit van vergaande personalisatie aan: kleinere zendingen, hogere frequenties en een explosie van afleveradressen met flexibele aflevertijden.”

Het is tegelijkertijd een feel good movie waarin openstaan voor ideeën en feedback van anderen zorgt voor een positieve flow. “Open is een van onze kernwaarden en de voorwaarde om continu te werken aan verbetering. Daarnaast is vrijheid een van onze pijlers. De vrijheid om waar en wanneer je maar wilt connected te zijn, om zorgeloos te werken in de cloud of de vrijheid te genieten om zelf aanpassingen te doen in het systeem en zelfs om van softwareleverancier te wisselen.”

De ster in het logo van Yellowstar is ook in de film de metafoor: als ijkpunt om de koers te bepalen en als netwerk, gevormd door meerdere sterren. De ster staat voor kwaliteit en straalt. “We geven mensen grip op de processen en die worden daar vrolijk van. Vandaar het motto van Yellowstar: Plan yourself a smile. Kijk de film maar, dan wordt het allemaal duidelijk”, lacht Akdemir.

Yellowstar

Yellowstar maakt met sociale, mobiele apps de logistieke keten transparant en voorspelbaar. IT for Social Supply Chain zorgt ervoor dat mensen in de keten altijd over relevante informatie beschikken en deze kunnen delen zodat ze beter kunnen samenwerken in de cloud, waar ook ter wereld. Yellowstar werkt wereldwijd met circa 60 mensen vanuit vestigingen in Barendrecht, Utrecht en Keulen. Yellowstar is in 2016 genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 en de FD Gazellen 2016. 

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →
Nieuws & Events

Meer dan ooit een must in de logistiek: iShare afsprakenstelsel

Frank Erftemeijer geeft inzicht in de trends en hoe het iShare afsprakenstelsel daar naadloos op aansluit. Samenwerking en data-uitwisseling is meer dan ooit een must. U bent welkom tijdens het seminar op ICT & Logistiek voor meer info.

Lees meer →
Nieuws & Events

Intermodale logistiek wordt nu tot samenwerking gedwongen!

Hoeveel tijd en geld wilt u nog verliezen in de containerwereld? De intermodale markt wordt tot internationale ketensamenwerking gedwongen en integratie is noodzakelijk voor een totaal inzicht in het ketenproces.

Lees meer →