Om nog beter te weten wat onze klanten belangrijk vinden, hebben wij eind vorig jaar een groot klanttevredenheidsonderzoek gehouden. De uitkomst daarvan was een gemiddeld rapportcijfer 7,6. Klanten noemen ons betrouwbaar, professioneel en resultaatgericht. Ook is er veel waardering voor de mensen binnen Yellowstar. Daar zijn wij uiteraard blij mee. Maar uiteindelijk ging het ons om wat klanten zien als verbeterpunten. Hiermee gaan wij de komende periode voortvarend aan de slag. Wij willen nog proactiever worden, onze financieel-administratieve processen verder professionaliseren en uiteraard blijven wij onze software continu naar een steeds hoger plan tillen.

KTO

Eind 2022 vindt een nieuw klanttevredenheidsonderzoek plaats. Onze ambitie is om dan een nog beter rapportcijfer te behalen. Wij houden onze klanten persoonlijk op de hoogte van alle verbeterslagen. 

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier. Periodiek ontvangt u relevante branche gerelateerd artikelen, net als interessante whitepapers, blogs en productinnovaties.