In het twaalfjarige bestaan van Yellowstar mogen wij voor de 6e keer een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Hiermee behoort Yellowstar tot één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio West. Een FD Gazellen Award wordt enkel uitgereikt aan bedrijven met een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%.

De vraag naar ketensamenwerking neemt toe

Met de FD Gazelle award krijgt Yellowstar opnieuw erkenning voor de onderscheidende logistieke software die het biedt aan logistieke dienstverleners en bedrijven in de productie, handel en retail. CEO Stijn Scheepers: “Bij Yellowstar merken wij dat door de coronacrisis de vraag naar IT-oplossingen voor ketensamenwerking alleen maar is toegenomen. De pandemie heeft de aansturing van logistieke ketens enorm veel complexer gemaakt. Transparantie is belangrijker dan ooit. Wij gaan daarom graag met volgende bedrijven in gesprek die klaar zijn voor het innoveren van hun supply chains.”

Over FD Gazellen

De FD Gazellen Award is een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland en wordt sinds 2003 georganiseerd door Het Financiële Dagblad. De prijs is volledig journalistiek onafhankelijk. Sinds 2018 wordt er niet langer gekeken naar alleen de omzetgroei, maar worden ook de stijging van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegenomen.