Intermodaal

Geef operationele problemen niet de gelegenheid om groter te worden! Container transport werkt met grote aantallen in een zeer dynamische keten waarbij veel partijen zijn betrokken. Het internationale décor geeft een extra dimensie aan IT waar het gaat om douaneformaliteiten, havenautoriteiten en veiligheidsvoorschriften. En daarbij, uw klant kan, wanneer hij maar wil, overstappen naar de concurrent. Het draait om betrouwbare informatie, data uitwisseling en snelle communicatie. Omdat marges flinterdun zijn, moeten uw logistieke processen snel en soepel verlopen. 

Intermodaal

Logistiek

Dashboarding geeft overzicht en inzicht. Alerts waarschuwen u tijdig voor inefficiënties. Dit gecombineerd met internet communicatie bovenop uw huidige systeem, garandeert u 24/7 een gestroomlijnde workflow. Het goede van logistiek met grote volumes is, dat als het eenmaal goed is bedacht, ontworpen en werkt, het ook staat als een huis en jarenlang fatsoenlijke marges blijft opleveren. 

Intermodale software

Elk bedrijf werkt net even anders, zeker in de intermodale logistieke markt. Door onze moderne webbased tools kunnen we samen met u snel onze intermodale software inrichten en integreren met uw bestaande systemen, zodat het aansluit bij uw manier van werken. Met onze intermodale software creëert u zelf uw gewenste inzichten en efficiënte manier van werken. Het intermodale systeem informeert u en de klant proactief door middel van alerts die u of uw klant zelf ingesteld heeft.

Intermodale software

Demo

Bent u benieuwd naar de volledige presentatie of een demo? Vul onderstaande velden in en wij helpen u zo snel mogelijk.

 

Referenties

Demo

Bent u benieuwd naar de volledige presentatie of een demo? Vul onderstaande velden in en wij helpen u zo snel mogelijk.

 

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně