Intermodaal

Inzet van verschillende modaliteiten vereist ultieme ketensamenwerking

Geef operationele problemen niet de gelegenheid om groter te worden! Container transport werkt met grote aantallen in een zeer dynamische keten waarbij veel partijen zijn betrokken. Het internationale décor geeft een extra dimensie aan IT waar het gaat om douaneformaliteiten, havenautoriteiten en veiligheidsvoorschriften. En daarbij, uw klant kan, wanneer hij maar wil, overstappen naar de concurrent. Het draait om betrouwbare informatie, data uitwisseling en snelle communicatie. Omdat marges flinterdun zijn, moeten uw logistieke processen snel en soepel verlopen.

Dashboarding geeft overzicht en inzicht. Alerts waarschuwen u tijdig voor inefficiënties. Dit gecombineerd met internet communicatie bovenop uw huidige systeem, garandeert u 24/7 een gestroomlijnde workflow. Het goede van logistiek met grote volumes is, dat als het eenmaal goed is bedacht, ontworpen en werkt, het ook staat als een huis en jarenlang fatsoenlijke marges blijft opleveren.

Wat klanten van Yellowstar vinden

Yellowstar geeft overzicht, inzicht en controle

Samen de logistieke keten verbeteren

Iedere gebruiker in de keten kan een eigen dashboard samenstellen. Zo ziet u ketenproblemen vroegtijdig ontstaan en kan iedereen zelfstandig ingrijpen. Alleen samen kunt u de logistieke keten continu verbeteren.

Stop verspilling van tijd, geld en goederen

Yellowstar verbindt alle personen in de keten met sociale en mobiele apps. Daarbij voorkomt u fouten, retourzendingen, onnodige kilometers, zinloze handelingen en eindeloze discussies. Stop verspilling van tijd, geld en goederen!

Krijg meer tijd voor uw klanten

Automatiseren is een feestje! Door alle personen in de keten met elkaar te verbinden, vermindert de administratieve werkdruk en houden uw medewerkers meer tijd over om te investeren in de klantrelatie. Plan yourself a smile!

Hoe Intermodaal werkt

EXTRA CHAIN
Verkorten

Star Flow

Supply Chain Management en Collaboration

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Access

Logistiek en Supply Chain Visibility portal

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Connect

Logistieke systeemintegratie door ESB

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Talk

Social Supply Chain Communicatie Module

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Frame

Logistieke Toolbox

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Insight

KPI Dashboard - Control Tower Logistiek

Lees verder

Yellow Advice

Supply Chain Consultancy

Lees verder

Yellow Sprint

Project Maatwerk via Scrum

Lees verder

Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting

Lees verder

Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek

Lees verder