Aviation

Kapitaalintensieve goederen moeten optimaal worden ingezet en vereisen een betrouwbare levering

In de luchtvaart is tijd geld. Een kapitaalintensieve markt die een adequate inzet en efficiënt gebruik van middelen vereist, maar ook een betrouwbare levering van onderdelen. Communicatie is cruciaal, zeker in deze vluchtige industrie met voortdurend wisselende partijen. Strenge veiligheidsmaatregelen eisen 24-uurs monitoring en online communicatie vanaf elke locatie waar ook ter wereld. Yellowstar is de wind onder uw vleugels. Web-based apps zijn onmisbaar om middelen efficiënt in te zetten en uw organisatie te verbinden met relaties in de keten. Wij slaan de brug tussen uw bestaande applicatie-landschap met de wereld daarbuiten en omarmen ‘the Internet of things’. Hierdoor zult u nieuwe functionaliteiten ontdekken die nooit eerder beschikbaar waren.

Wat klanten van Yellowstar vinden

Fast Forward Freight
Voorheen stonden al onze systemen los van elkaar. Door de implementatie van Star Flow zijn de orderpickers beter gestroomlijnd en de warehouse processen geoptimaliseerd. Door scrum werden heldere doelstellingen en een lange termijnvisie opgesteld.

Yellowstar geeft overzicht, inzicht en controle

Samen de logistieke keten verbeteren

Iedere gebruiker in de keten kan een eigen dashboard samenstellen. Zo ziet u ketenproblemen vroegtijdig ontstaan en kan iedereen zelfstandig ingrijpen. Alleen samen kunt u de logistieke keten continu verbeteren.

Stop verspilling van tijd, geld en goederen

Yellowstar verbindt alle personen in de keten met sociale en mobiele apps. Daarbij voorkomt u fouten, retourzendingen, onnodige kilometers, zinloze handelingen en eindeloze discussies. Stop verspilling van tijd, geld en goederen!

Krijg meer tijd voor uw klanten

Automatiseren is een feestje! Door alle personen in de keten met elkaar te verbinden, vermindert de administratieve werkdruk en houden uw medewerkers meer tijd over om te investeren in de klantrelatie. Plan yourself a smile!

Hoe Aviation werkt

INTRA CHAIN
Verbinden

Star Connect

Logistieke systeemintegratie door ESB

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Talk

Social Supply Chain Communicatie Module

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Access

Logistiek en Supply Chain Visibility portal

Lees verder
EXTRA CHAIN
Verkorten

Star Flow

Supply Chain Management en Collaboration

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Insight

KPI Dashboard - Control Tower Logistiek

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Frame

Logistieke Toolbox

Lees verder

Yellow Advice

Supply Chain Consultancy

Lees verder

Yellow Sprint

Project Maatwerk via Scrum

Lees verder

Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting

Lees verder

Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek

Lees verder

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Star Access (logistiek web portaal)

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →