Aviation

Kapitaalintensieve goederen moeten optimaal worden ingezet en vereisen een betrouwbare levering

In de luchtvaart is tijd geld. Een kapitaalintensieve markt die een adequate inzet en efficiënt gebruik van middelen vereist, maar ook een betrouwbare levering van onderdelen. Communicatie is cruciaal, zeker in deze vluchtige industrie met voortdurend wisselende partijen. Strenge veiligheidsmaatregelen eisen 24-uurs monitoring en online communicatie vanaf elke locatie waar ook ter wereld. Yellowstar is de wind onder uw vleugels. Web-based apps zijn onmisbaar om middelen efficiënt in te zetten en uw organisatie te verbinden met relaties in de keten. Wij slaan de brug tussen uw bestaande applicatie-landschap met de wereld daarbuiten en omarmen ‘the Internet of things’. Hierdoor zult u nieuwe functionaliteiten ontdekken die nooit eerder beschikbaar waren.

Wat klanten van Yellowstar vinden

Fast Forward Freight
Voorheen stonden al onze systemen los van elkaar. Door de implementatie van Star Flow zijn de orderpickers beter gestroomlijnd en de warehouse processen geoptimaliseerd. Door scrum werden heldere doelstellingen en een lange termijnvisie opgesteld.

Yellowstar geeft overzicht, inzicht en controle

Van informatie naar inzicht

Iedere gebruiker in de keten kan een eigen dashboard samenstellen. Zo ziet u ketenproblemen vroegtijdig ontstaan en kan iedereen zelfstandig ingrijpen. Alleen samen kunt u de logistieke keten continu verbeteren.

Van verrassing naar controle

Yellowstar verbindt alle personen in de keten met sociale en mobiele apps. Daarbij voorkomt u fouten, retourzendingen, onnodige kilometers, zinloze handelingen en eindeloze discussies. Stop verspilling van tijd, geld en goederen!

Van werkdruk naar werkplezier

Automatiseren is een feestje! Door alle personen in de keten met elkaar te verbinden, vermindert de administratieve werkdruk en houden uw medewerkers meer tijd over om te investeren in de klantrelatie. Plan yourself a smile!

Hoe Aviation werkt

INTRA CHAIN
Verbinden

Star Connect

Logistieke systeemintegratie door ESB

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Talk

Social Supply Chain Communicatie Module

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Access

Logistiek en Supply Chain Visibility portal

Lees verder
EXTRA CHAIN
Verkorten

Star Flow

Supply Chain Management en Collaboration

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Insight

KPI Dashboard - Control Tower Logistiek

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Frame

Logistieke Toolbox

Lees verder

Yellow Advice

Supply Chain Consultancy

Lees verder

Yellow Sprint

Project Maatwerk via Scrum

Lees verder

Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting

Lees verder

Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek

Lees verder