Star Access

Logistiek en Supply Chain Visibility portal


Eenvoudig nieuwe klanten werven omdat u betere informatie kunt verstrekken

Star Access is een logistiek web portal waarin verschillende informatiebronnen samen worden gebracht. Deze worden gepersonaliseerd en gepresenteerd aan uw medewerkers, klanten en (toe)leveranciers zodat zij hun processen beter kunnen bijsturen en optimaliseren. Internetportalen vergroten de tijdigheid en nauwkeurigheid van informatie, verbeteren de supply chain visibility en verminderen ieders inspanningen doordat de verschillende schakels in de keten meer zelfredzaam zijn. Met Star Access kunt u makkelijker nieuwe klanten werven omdat u betere en realtime informatie kunt verstrekken. Uw klanten, de klanten van uw klant als uw (toe)leveranciers kunnen hun logistieke processen daardoor sneller optimaliseren.

Star Access zorgt voor visibility en betere marges

Centraal inzicht in al uw logistieke data

Log slechts één keer voor de gewenste logistieke data, verzameld uit verschillende bronnen

Sterk verbeterde ketensamenwerking

Ketenoptimalisatie door gepersonaliseerde data voor medewerkers, klanten en (toe)leveranciers

Eenvoudig uitzonderingen managen

Geef uw klanten 24/7 inzicht in de logistieke keten en speel direct in op knelpunten in het proces

Snellere levertijden door visibility

Met transparantie in de keten en end-to-end visibility worden de levertijden versneld

Transportkosten besparing van 10%

Door efficiëntere communicatie tussen logistiek en andere afdelingen

Logistieke processen verrijken

Betere en realtime informatie aan klanten en toeleveranciers verrijkt logistieke processen

Wat klanten van Star Access vinden

A2B-online
Met Star Access geven wij klanten inzicht in voor hen belangrijke processen. Iedereen kijkt naar dezelfde informatie. Dat scheelt veel dubbel werk, waardoor onze supply chain processen versnellen en marges verbeteren.

Hoe Star Access werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Access?

Star Access is een framework om snel een robuust, betrouwbaar en schaalbaar logistiek web portaal te maken voor uw logistieke wereld, gebaseerd op de nieuwste Oracle-technologie.  Om dit te realiseren hebben we de volgende standaardfuncties, waaronder;

 • Slimme zoekfuncties over al uw data
 • Instelbare toolbar
 • Personalisatie functies
 • Favorieten
 • Werkproces gedreven navigatie
 • Autorisatie
 • Authenticatie
 • Integratie met geografische kaarten
 • Documentmanagement
 • Geïntegreerde user management module (rechten toekennen aan gebruikers)
 • Geïntegreerde notificatie manager voor het versturen van proactieve meldingen in diverse formaten (hyperlink, PDF, CSV, XML, HTML etc).

De Single Sign on module wordt ondersteund door verschillende authenticatiemethodes, waaronder LDAP, Database, APEX, Oracle EBS en Custom.

Kan ik hosting onderbrengen bij Yellowstar?

Jazeker, wanneer gebruikt wordt gemaakt van de hosting dienstverlening bij Yellowstar, in vergelijking met een situatie waarin u zelf verantwoordelijk bent voor de hosting van de Yellowstar-applicaties, ervaart u een aantal zekerheden en voordelen. Grofweg kunnen deze voordelen onderverdeeld worden in operationele-, financiële- en compliance gerelateerde aspecten. 

Lees alle voordelen in ons artikel over hosting bij Yellowstar.

Voor welke doelgroep is Star Access?

Voor verschillende doelgroepen (logistiek dienstverleners, handel, productie, retail, luchtvaartsector en offshore) binnen de logistiek maken we klantspecifieke logistieke portalen en apps. Alle ketenpartijen, van producent tot consument, hebben gepersonaliseerde toegang.

Hoe past Star Access binnen de Star Suite?

Star Access is apart beschikbaar. U kunt Star Access ook afnemen in combinatie met andere producten uit onze Star Suite. 

Is de logistieke web portal applicatie aanpasbaar aan de eigen huisstijl?

Ja, Star Access kan per ketenpartij worden ingericht in een ander design (conform huisstijl). Zodat de gebruiker in een moderne en vertrouwde omgeving werkt en daarmee het gevoel heeft dat men in een systeem werkt. Ook hebt u de keuze uit moderne responsive sjablonen voor verschillende apparaten (smartphone, tablet of andere apparaten).

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Door middel van een web portaal van Yellowstar krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Lees het interview met Geert Bok, IT Manager bij Van der Vlist.

Lees meer →
Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren.

Lees meer →
Nieuws & Events

Infographic: uitdagingen voor de logistiek manager

Personeel en innovaties zijn uw grootste uitdagingen. Hoe vindt u gekwalificeerd personeel en hoe blijft u voor op uw concurrentie? Voor alle uitdagingen bestaan oplossingen, of zijn die te creëren. IT speelt hierin een steeds grotere rol.

Lees meer →