Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek


IT-detachering met diepgaande domeinkennis en ervaring

Uw sales groeit, u ziet kansen en boort nieuwe markten aan. Maar hoe organiseert u het aan de achterkant? IT is niet uw core business, maar wel de sleutel tot succes. Yellow Team versterkt uw organisatie met technische expertise, ervaring en een frisse blik op IT. Met detachering voor de logistiek en IT staffing krijgt u professionals met domeinkennis, die uw taal spreken, snel thuis zijn in uw organisatie en uw IT-project een kickstart geven.

Yellow Team brengt kennis, expertise en een frisse blik

Effectief team

Goed op elkaar ingespeeld en werkend team

Een frisse blik

Een frisse blik van buiten naar binnen

Kennis en expertise

Yellow Team brengt kennis, expertise en een frisse blik

Processen in stroomversnelling

Brengt uw processen in een stroomversnelling

Professionals met domeinkennis

Detachering met hoogopgeleide professionals

Specialisten in Oracle

Specialisten in Oracle APEX soft- en hardware

Wat klanten van Yellow Team vinden

Hoe Yellow Team werkt

Veel gestelde vragen

Welke professionals kan Yellow Team leveren?

De professionals van Yellow Team zijn hoogopgeleid en hebben kennis en ervaring op IT-gebied. Ze beschikken over domeinkennis, spreken u taal en zijn snel thuis in uw organisatie. Yellow Team levert consultants, scrum masters, engineers, project managers, testers en support engineers. Yellow Team is flexibel inzetbaar, tijdelijk of voor langere periode.

Wat is het voordeel een team?

Afhankelijk van uw doelstellingen en situatie adviseren we enkele experts of een team. Het voordeel van een team is dat u kunt rekenen op een goed op elkaar ingespeeld collectief dat zorgt voor een kickstart van uw IT-project. De teamleden zijn complementair en versterken elkaars specialisaties en competenties. U bepaalt of detachering parttime of fulltime is, voor welke periode en u kunt altijd tussentijds verlengen. IT Staffing is flexibel.

Werkt Yellow Team ook met systemen van derden?

Yellow Team is thuis in onze en úw systemen. Dat moet ook, want alle producten uit de Star Suite zijn erop gericht andere systemen (zoals WMS, TMS, ERP) te integreren en data uit te wisselen, zodat partners in de keten beter en sneller kunnen samenwerken. Met internettechnologie kunnen wij de keten verkorten, verbinden en versnellen.