Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek


IT-detachering met diepgaande domeinkennis en ervaring

Uw sales groeit, u ziet kansen, wilt waarde creëren voor uw klanten en boort nieuwe markten aan. U wilt hoge service bieden tegenover lage kosten en al uw informatie delen met uw klanten. Maar hoe organiseert u het aan de achterkant? IT is niet uw core business, maar wel de sleutel tot succes. Yellow Team versterkt uw organisatie met technische expertise, ervaring en een frisse blik op IT. Met detachering voor de logistiek en IT staffing krijgt u professionals met domeinkennis, die uw taal spreken, snel thuis zijn in uw organisatie en uw IT-project een kickstart geven.

Yellow Team brengt kennis, expertise en een frisse blik

Effectief team

Goed op elkaar ingespeeld en werkend team

Een frisse blik

Een frisse blik van buiten naar binnen

Kennis en expertise

Professionals zijn snel thuis binnen uw organisatie

Processen in stroomversnelling

Brengt uw processen in een stroomversnelling

Professionals met domeinkennis

Detachering met hoogopgeleide professionals

Specialisten in Oracle

Specialisten in Oracle APEX soft- en hardware

Wat klanten van Yellow Team vinden

Hoe Yellow Team werkt

Veel gestelde vragen

Welke professionals kan Yellow Team leveren?

De professionals van Yellow Team zijn hoogopgeleid en hebben kennis en ervaring op IT-gebied. Ze beschikken over domeinkennis, spreken u taal en zijn snel thuis in uw organisatie. Yellow Team levert:

 • Business adviseurs
 • DBA's
 • Technische adviseurs
 • Consultants,
 • Scrum masters
 • Account engineers
 • Project managers
 • Full-stack developer
 • Back-end developers
 • Front-end developers
 • Testers
 • Support engineers

Yellow Team is flexibel inzetbaar, tijdelijk of voor langere periode.

Wat is het voordeel een team?

Afhankelijk van uw doelstellingen en situatie adviseren we enkele experts of een team. Het voordeel van een team is dat u kunt rekenen op een goed op elkaar ingespeeld collectief dat zorgt voor een kickstart van uw IT-project. De teamleden zijn complementair en versterken elkaars specialisaties en competenties. U bepaalt of detachering parttime of fulltime is, voor welke periode en u kunt altijd tussentijds verlengen. IT Staffing is flexibel.

Werkt Yellow Team ook met systemen van derden?

Yellow Team is thuis in onze en úw systemen. Dat moet ook, want alle producten uit de Star Suite zijn erop gericht andere systemen (zoals WMS, TMS, ERP) te integreren en data uit te wisselen, zodat partners in de keten beter en sneller kunnen samenwerken. Met internettechnologie kunnen wij de keten verkorten, verbinden en versnellen.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Door APEX upgrade naar 5.1 kan Ritra Cargo klanten blijven verbinden

Als wereldwijd opererend expediteur stelt Ritra Cargo klanten en IT centraal in haar logistieke processen. De recente Oracle APEX upgrade naar 5.1 was nodig om de juiste balans te houden tussen IT en Logistiek.

Lees meer →
Referenties

Allseas live met Supply Chain Forwarding Portal voor centraal inzicht

Offshore bedrijf Allseas is live gegaan met de supply chain forwarding module van Yellowstar. Hiermee heeft men niet alleen een centraal systeem met decentraal inzicht, maar kan het bedrijf ook realtime en proactief reageren op voortdurend veranderende logistieke processen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Vonk & Co succesvol in multichannel en omnichannel logistiek

Yellowstar bestaat in 2019 tien jaar. Aanleiding om met Vonk & Co kort terug te kijken en vooral in te gaan op actuele logistieke trends en IT-ontwikkelingen. Lees het interview met Stephan Vonk, directielid bij Vonk & Co.

Lees meer →