Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek


IT-detachering met diepgaande domeinkennis en ervaring

Uw sales groeit, u ziet kansen, wilt waarde creëren voor uw klanten en boort nieuwe markten aan. U wilt hoge service bieden tegenover lage kosten en al uw informatie delen met uw klanten. Maar hoe organiseert u het aan de achterkant? IT is niet uw core business, maar wel de sleutel tot succes. Yellow Team versterkt uw organisatie met technische expertise, ervaring en een frisse blik op IT. Met detachering voor de logistiek en IT staffing krijgt u professionals met domeinkennis, die uw taal spreken, snel thuis zijn in uw organisatie en uw IT-project een kickstart geven.

Yellow Team brengt kennis, expertise en een frisse blik

Effectief team

Goed op elkaar ingespeeld en werkend team

Een frisse blik

Een frisse blik van buiten naar binnen

Kennis en expertise

IT professionals die snel thuis zijn in uw organisatie

Processen in stroomversnelling

Brengt uw processen in een stroomversnelling

Professionals met domeinkennis

Detachering met hoogopgeleide professionals

Specialisten in Oracle

Specialisten in Oracle APEX soft- en hardware

Wat klanten van Yellow Team vinden

Hoe Yellow Team werkt

Veel gestelde vragen

Welke professionals kan Yellow Team leveren?

De professionals van Yellow Team zijn hoogopgeleid en hebben kennis en ervaring op IT-gebied. Ze beschikken over domeinkennis, spreken u taal en zijn snel thuis in uw organisatie. Yellow Team levert:

 • Business adviseurs
 • DBA's
 • Technische adviseurs
 • Consultants,
 • Scrum masters
 • Account engineers
 • Project managers
 • Full-stack developer
 • Back-end developers
 • Front-end developers
 • Testers
 • Support engineers

Yellow Team is flexibel inzetbaar, tijdelijk of voor langere periode.

Wat is het voordeel een team?

Afhankelijk van uw doelstellingen en situatie adviseren we enkele experts of een team. Het voordeel van een team is dat u kunt rekenen op een goed op elkaar ingespeeld collectief dat zorgt voor een kickstart van uw IT-project. De teamleden zijn complementair en versterken elkaars specialisaties en competenties. U bepaalt of detachering parttime of fulltime is, voor welke periode en u kunt altijd tussentijds verlengen. IT Staffing is flexibel.

Werkt Yellow Team ook met systemen van derden?

Yellow Team is thuis in onze en úw systemen. Dat moet ook, want alle producten uit de Star Suite zijn erop gericht andere systemen (zoals WMS, TMS, ERP) te integreren en data uit te wisselen, zodat partners in de keten beter en sneller kunnen samenwerken. Met internettechnologie kunnen wij de keten verkorten, verbinden en versnellen.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Star Access (logistiek web portaal)

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →