Yellowstar verbindt, verkort en versnelt logistieke ketens en maakt deze volledig voorspelbaar. Over bestaande systemen heen bieden wij u real-time zicht op uw supply chain. Samen met u kijken wij graag hoe uw logistieke processen en uitdagingen aansluiten bij onze software. Voor meer informatie kunt u via onderstaand formulier een vrijblijvend advies van onze experts aanvragen.

Na uw aanvraag neemt een van onze experts binnen 24 uur contact met u op voor een persoonlijke afspraak bij u op locatie. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij laten zien hoe het systeem eruit ziet op basis van uw logistieke data en processen
  • Wij laten u zien hoe een persoonlijk dashboard (control tower) werkt op basis van KPI’s
  • Wij bespreken met u welke modules passen bij uw logistieke uitdagingen
  • Wij bieden u inzicht in de mogelijkheden qua tools (bijv. user management, beveiliging, alerts, notificaties en work-flow inrichting)

Is uw business case nog niet helemaal duidelijk? Kies dan voor een van onze logistieke services. Onze consultants brengen uw logistieke uitdagingen en risico’s in kaart en maken een plan om uw bedrijfsdoelstellingen stap voor stap te realiseren. Al onze Stars zijn professionals in zowel IT als logistiek. Daardoor krijgt u bij Yellowstar een eerlijk en betrouwbaar advies. 

ADVIES EXPERT AANVRAGEN

Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Liever direct in contact?

    Bel ons op +31 (0)88 - 141 88 00