Gemist webinar: innovatie logistiek 4.0.

Innovatie is alleen innovatie als een bedrijf er meer mee doet dan alleen over praten. In de logistieke sector is innovatie een wat lastige term, de branche staat immers niet te boek als innovatief. Toch zal daarin binnen afzienbare tijd verandering komen. Diverse mogelijkheden bieden logistieke bedrijven in allerlei supply chains de kans om zich als innovatief te profileren. De opkomst van e-commerce is één van die kansen. Zonder een slimme en efficiënte logistiek ligt een artikel uiteraard niet nog dezelfde dag of een dag later bij de consument op de mat.

Waarom innovatie een noodzaak is voor 3PL en 4PL

Innoveren is de enige manier waarop u zich als 3 of 4PL dienstverlener kunt onderscheiden van de massa. Gelukkig zijn de IT-tools voorhanden om innovatie te omarmen. Toch zijn deze tools geen magische toverstaf, ze zijn een middel op weg naar een doel. De basis voor innovatie ligt in de handen van het management en de werknemers van logistiek dienstverleners. In het webinar wordt de Innovatie KPI-Checklist toegelicht. Download alvast de whitepaper Innovatie was te lang 'nice-to-have', inmiddels is het een must! om uw Innovatie niveau te bepalen.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Door Star Flow TOS meer efficiëntie bij neska INTERMODAL

Via Star Flow Terminal Operating System organiseert neska INTERMODAL het logistieke proces voor haar zes inlandterminals. Het systeem biedt verschillende voordelen zoals tijdsbesparing, visibility en kostenbesparing.

Lees meer →
Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren.

Lees meer →
Nieuws & Events

Tien jaar Yellowstar, tien jaar praktijktips voor logistieke IT

Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar hierbij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering.

Lees meer →