Gemist webinar: innovatie logistiek 4.0.

Innovatie is alleen innovatie als een bedrijf er meer mee doet dan alleen over praten. In de logistieke sector is innovatie een wat lastige term, de branche staat immers niet te boek als innovatief. Toch zal daarin binnen afzienbare tijd verandering komen. Diverse mogelijkheden bieden logistieke bedrijven in allerlei supply chains de kans om zich als innovatief te profileren. De opkomst van e-commerce is één van die kansen. Zonder een slimme en efficiënte logistiek ligt een artikel uiteraard niet nog dezelfde dag of een dag later bij de consument op de mat.

Waarom innovatie een noodzaak is voor 3PL en 4PL

Innoveren is de enige manier waarop u zich als 3 of 4PL dienstverlener kunt onderscheiden van de massa. Gelukkig zijn de IT-tools voorhanden om innovatie te omarmen. Toch zijn deze tools geen magische toverstaf, ze zijn een middel op weg naar een doel. De basis voor innovatie ligt in de handen van het management en de werknemers van logistiek dienstverleners. In het webinar wordt de Innovatie KPI-Checklist toegelicht. Download alvast de whitepaper Innovatie was te lang 'nice-to-have', inmiddels is het een must! om uw Innovatie niveau te bepalen.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →