Gemist webinar: innovatie logistiek 4.0.

Innovatie is alleen innovatie als een bedrijf er meer mee doet dan alleen over praten. In de logistieke sector is innovatie een wat lastige term, de branche staat immers niet te boek als innovatief. Toch zal daarin binnen afzienbare tijd verandering komen. Diverse mogelijkheden bieden logistieke bedrijven in allerlei supply chains de kans om zich als innovatief te profileren. De opkomst van e-commerce is één van die kansen. Zonder een slimme en efficiënte logistiek ligt een artikel uiteraard niet nog dezelfde dag of een dag later bij de consument op de mat.

Waarom innovatie een noodzaak is voor 3PL en 4PL

Innoveren is de enige manier waarop u zich als 3 of 4PL dienstverlener kunt onderscheiden van de massa. Gelukkig zijn de IT-tools voorhanden om innovatie te omarmen. Toch zijn deze tools geen magische toverstaf, ze zijn een middel op weg naar een doel. De basis voor innovatie ligt in de handen van het management en de werknemers van logistiek dienstverleners. In het webinar wordt de Innovatie KPI-Checklist toegelicht. Download alvast de whitepaper Innovatie was te lang 'nice-to-have', inmiddels is het een must! om uw Innovatie niveau te bepalen.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Supply chain Blokker uit Verre Oosten 100% transparant

Binnen 6 maanden heeft winkelketen Blokker zijn supply chain vanuit het Verre Oosten geheel opnieuw ingericht. Gebruikmakend van Star Flow Supply Chain is elke order voortaan vanaf de fabriek in China tot het warehouse in Geldermalsen volledig inzichtelijk en stuurbaar. Lees het persbericht.

Lees meer →
Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co door Star Flow

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een logistieke webportal van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar is één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland

Voor de 7e keer organiseerden ONVZ en MKB-Nederland de zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Yellowstar verdiende met een hoge gemiddelde score een plek op de lijst van 50 meest vitale bedrijven van Nederland.

Lees meer →