Gemist webinar: innovatie logistiek 4.0.

Innovatie is alleen innovatie als een bedrijf er meer mee doet dan alleen over praten. In de logistieke sector is innovatie een wat lastige term, de branche staat immers niet te boek als innovatief. Toch zal daarin binnen afzienbare tijd verandering komen. Diverse mogelijkheden bieden logistieke bedrijven in allerlei supply chains de kans om zich als innovatief te profileren. De opkomst van e-commerce is één van die kansen. Zonder een slimme en efficiënte logistiek ligt een artikel uiteraard niet nog dezelfde dag of een dag later bij de consument op de mat.

Waarom innovatie een noodzaak is voor 3PL en 4PL

Innoveren is de enige manier waarop u zich als 3 of 4PL dienstverlener kunt onderscheiden van de massa. Gelukkig zijn de IT-tools voorhanden om innovatie te omarmen. Toch zijn deze tools geen magische toverstaf, ze zijn een middel op weg naar een doel. De basis voor innovatie ligt in de handen van het management en de werknemers van logistiek dienstverleners. In het webinar wordt de Innovatie KPI-Checklist toegelicht. Download alvast de whitepaper Innovatie was te lang 'nice-to-have', inmiddels is het een must! om uw Innovatie niveau te bepalen.

Yellowstar - altijd in beweging

Downloads

Artikel: Van ERP-systeem naar logistiek powerhouse

Uw ERP-systeem zorgt voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen, maar als het gaat om logistieke automatisering, schiet het in de praktijk vaak te kort. Met behulp van geavanceerde applicaties lopen retailbedrijven niet meer continu achter de feiten aan.

Lees meer →
Nieuws & Events

Tien jaar Yellowstar, tien jaar praktijktips voor logistieke IT

Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar hierbij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering.

Lees meer →
Downloads

Artikel: Hoe volwassen is úw logistieke ketenautomatisering?

Om alles soepel te laten verlopen is het zaak dat alle logistieke data op ieder moment en door iedere supply chain partner kan worden ingezien en bijgewerkt. Dit vraagt om moderne ketenautomatisering.

Lees meer →