Gemist webinar: eerste live-transactie iSHARE

Samen met Portbase, Ritra Cargo en Yellowstar organiseert iSHARE een webinar over het afsprakenstelsel iSHARE. Met dit afsprakenstelsel kan vanaf 2018 iedereen in de logistiek data delen. Ook met tot dusver onbekende partijen. Op een simpele en gecontroleerde manier.Op ICT en Logistiek hebben de vier partijen de eerste live-transactie getoond. Heeft u deze gemist? Schrijf u dan snel in voor het webinar.In een uur leert u wat iSHARE is en hoe het in de praktijk werkt. In het webinar demonstreren we hoe een belangrijke feature van iSHARE – het delegeren van rechten om data in te zien – in de praktijk uitpakt. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Voordelen van iSHARE

UniformEén manier van werken en geschikt voor alle modaliteiten, grote en kleine organisaties, publieke en private partijen, vragers en aanbieders van data en hun softwareleveranciers. Daardoor schept iSHARE kansen voor efficiëntieverbeteringen, tijdswinst en kostenbesparing.Simpel Eenvoudig sector breed data delen. Eenvoudig zakendoen met tot dan toe onbekenden. Zekerheid over de betrouwbaarheid van partijen. Makkelijk te implementeren ‘bouwsteen’. Aanvullend op bestaande oplossingen.Gecontroleerd Data eigenaren behouden ten alle tijden de controle. Zij bepalen zelf of en met wie zij welke data delen. Grote betrouwbaarheid van data-uitwisseling.
ishare-webinar

De sprekers

 • Casper van der Harst (Domain Architect bij Portbase)
 • Dennis Dortland (Innovatieconsultant bij Portbase)
 • Orfeo Ost (R&D manager bij Yellowstar)
 • Gijs Burgers (Scheme Owner iSHARE)
 • Ernst van de Graaf (IT Consultant bij Ritra Cargo)

Waarom aansluiten op iSHARE in 2018?

 • Voorloper in de markt
 • Verhoogde security
 • Minder kans op foutmarges
 • Reductie administratieve handelingen
 • Minder communicatie-momenten met uw leveranciers en partners
 • Minder vertragingen van uw zendingen
 • Betere SLA’s
 • Transparante ketensamenwerking

Ritra Cargo en Yellowstar

Ritra Cargo en Yellowstar hebben in haar POC een tijdslotintegratie met Portbase gerealiseerd. Hierdoor weet Portbase wanneer er een verzoek aankomt en kan Ritra Cargo eenvoudig met verschillende vervoersbedrijven samenwerken. Wanneer Ritra Cargo de verschillende bedrijven heeft geautoriseerd en de transportorder heeft doorgegeven, kunnen de transportbedrijven bij Portbase informeren naar de tijdsplanning met de identificatiesleutel die ze van Ritra Cargo hebben ontvangen. De logistieke markt staat meer dan ooit open om met elkaar samen te werken. Wanneer we Portbase als voorbeeld nemen, zien we dat er in de oude situatie meer interfaces en communicatiemomenten nodig waren. Met iSHARE hoeft Ritra Cargo niet aan Portbase door te geven welk transportbedrijf een levering komt brengen, zelfs niet wanneer de planning verandert.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →