Gemist webinar: eerste live-transactie iSHARE

Samen met Portbase, Ritra Cargo en Yellowstar organiseert iSHARE een webinar over het afsprakenstelsel iSHARE. Met dit afsprakenstelsel kan vanaf 2018 iedereen in de logistiek data delen. Ook met tot dusver onbekende partijen. Op een simpele en gecontroleerde manier. Op ICT en Logistiek hebben de vier partijen de eerste live-transactie getoond. Heeft u deze gemist? Schrijf u dan snel in voor het webinar. In een uur leert u wat iSHARE is en hoe het in de praktijk werkt. In het webinar demonstreren we hoe een belangrijke feature van iSHARE – het delegeren van rechten om data in te zien – in de praktijk uitpakt. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Voordelen van iSHARE

Uniform Eén manier van werken en geschikt voor alle modaliteiten, grote en kleine organisaties, publieke en private partijen, vragers en aanbieders van data en hun softwareleveranciers. Daardoor schept iSHARE kansen voor efficiëntieverbeteringen, tijdswinst en kostenbesparing. Simpel Eenvoudig sector breed data delen. Eenvoudig zakendoen met tot dan toe onbekenden. Zekerheid over de betrouwbaarheid van partijen. Makkelijk te implementeren ‘bouwsteen’. Aanvullend op bestaande oplossingen. Gecontroleerd Data eigenaren behouden ten alle tijden de controle. Zij bepalen zelf of en met wie zij welke data delen. Grote betrouwbaarheid van data-uitwisseling.
ishare-webinar

De sprekers

 • Casper van der Harst (Domain Architect bij Portbase)
 • Dennis Dortland (Innovatieconsultant bij Portbase)
 • Orfeo Ost (R&D manager bij Yellowstar)
 • Gijs Burgers (Scheme Owner iSHARE)
 • Ernst van de Graaf (IT Consultant bij Ritra Cargo)

Waarom aansluiten op iSHARE in 2018?

 • Voorloper in de markt
 • Verhoogde security
 • Minder kans op foutmarges
 • Reductie administratieve handelingen
 • Minder communicatie-momenten met uw leveranciers en partners
 • Minder vertragingen van uw zendingen
 • Betere SLA’s
 • Transparante ketensamenwerking

Ritra Cargo en Yellowstar

Ritra Cargo en Yellowstar hebben in haar POC een tijdslotintegratie met Portbase gerealiseerd. Hierdoor weet Portbase wanneer er een verzoek aankomt en kan Ritra Cargo eenvoudig met verschillende vervoersbedrijven samenwerken. Wanneer Ritra Cargo de verschillende bedrijven heeft geautoriseerd en de transportorder heeft doorgegeven, kunnen de transportbedrijven bij Portbase informeren naar de tijdsplanning met de identificatiesleutel die ze van Ritra Cargo hebben ontvangen. De logistieke markt staat meer dan ooit open om met elkaar samen te werken. Wanneer we Portbase als voorbeeld nemen, zien we dat er in de oude situatie meer interfaces en communicatiemomenten nodig waren. Met iSHARE hoeft Ritra Cargo niet aan Portbase door te geven welk transportbedrijf een levering komt brengen, zelfs niet wanneer de planning verandert.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Supply chain Blokker uit Verre Oosten 100% transparant

Binnen 6 maanden heeft winkelketen Blokker zijn supply chain vanuit het Verre Oosten geheel opnieuw ingericht. Gebruikmakend van Star Flow Supply Chain is elke order voortaan vanaf de fabriek in China tot het warehouse in Geldermalsen volledig inzichtelijk en stuurbaar. Lees het persbericht.

Lees meer →
Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co door Star Flow

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een logistieke webportal van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar is één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland

Voor de 7e keer organiseerden ONVZ en MKB-Nederland de zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Yellowstar verdiende met een hoge gemiddelde score een plek op de lijst van 50 meest vitale bedrijven van Nederland.

Lees meer →