Gemist webinar: eerste live-transactie iSHARE

Samen met Portbase, Ritra Cargo en Yellowstar organiseert iSHARE een webinar over het afsprakenstelsel iSHARE. Met dit afsprakenstelsel kan vanaf 2018 iedereen in de logistiek data delen. Ook met tot dusver onbekende partijen. Op een simpele en gecontroleerde manier.Op ICT en Logistiek hebben de vier partijen de eerste live-transactie getoond. Heeft u deze gemist? Schrijf u dan snel in voor het webinar.In een uur leert u wat iSHARE is en hoe het in de praktijk werkt. In het webinar demonstreren we hoe een belangrijke feature van iSHARE – het delegeren van rechten om data in te zien – in de praktijk uitpakt. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Voordelen van iSHARE

UniformEén manier van werken en geschikt voor alle modaliteiten, grote en kleine organisaties, publieke en private partijen, vragers en aanbieders van data en hun softwareleveranciers. Daardoor schept iSHARE kansen voor efficiëntieverbeteringen, tijdswinst en kostenbesparing.Simpel Eenvoudig sector breed data delen. Eenvoudig zakendoen met tot dan toe onbekenden. Zekerheid over de betrouwbaarheid van partijen. Makkelijk te implementeren ‘bouwsteen’. Aanvullend op bestaande oplossingen.Gecontroleerd Data eigenaren behouden ten alle tijden de controle. Zij bepalen zelf of en met wie zij welke data delen. Grote betrouwbaarheid van data-uitwisseling.
ishare-webinar

De sprekers

 • Casper van der Harst (Domain Architect bij Portbase)
 • Dennis Dortland (Innovatieconsultant bij Portbase)
 • Orfeo Ost (R&D manager bij Yellowstar)
 • Gijs Burgers (Scheme Owner iSHARE)
 • Ernst van de Graaf (IT Consultant bij Ritra Cargo)

Waarom aansluiten op iSHARE in 2018?

 • Voorloper in de markt
 • Verhoogde security
 • Minder kans op foutmarges
 • Reductie administratieve handelingen
 • Minder communicatie-momenten met uw leveranciers en partners
 • Minder vertragingen van uw zendingen
 • Betere SLA’s
 • Transparante ketensamenwerking

Ritra Cargo en Yellowstar

Ritra Cargo en Yellowstar hebben in haar POC een tijdslotintegratie met Portbase gerealiseerd. Hierdoor weet Portbase wanneer er een verzoek aankomt en kan Ritra Cargo eenvoudig met verschillende vervoersbedrijven samenwerken. Wanneer Ritra Cargo de verschillende bedrijven heeft geautoriseerd en de transportorder heeft doorgegeven, kunnen de transportbedrijven bij Portbase informeren naar de tijdsplanning met de identificatiesleutel die ze van Ritra Cargo hebben ontvangen. De logistieke markt staat meer dan ooit open om met elkaar samen te werken. Wanneer we Portbase als voorbeeld nemen, zien we dat er in de oude situatie meer interfaces en communicatiemomenten nodig waren. Met iSHARE hoeft Ritra Cargo niet aan Portbase door te geven welk transportbedrijf een levering komt brengen, zelfs niet wanneer de planning verandert.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Door Star Flow TOS meer efficiëntie bij neska INTERMODAL

Via Star Flow Terminal Operating System organiseert neska INTERMODAL het logistieke proces voor haar zes inlandterminals. Het systeem biedt verschillende voordelen zoals tijdsbesparing, visibility en kostenbesparing.

Lees meer →
Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren.

Lees meer →
Nieuws & Events

Tien jaar Yellowstar, tien jaar praktijktips voor logistieke IT

Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar hierbij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering.

Lees meer →