Transport Logistic München 4-7 juni 2019

Van 4 tot en met 7 juni 2019 wordt de Transport Logistic beurs georganiseerd in München. Deze vakbeurs is een van 's werelds meest toonaangevende beurzen op het gebied van Logistiek, Mobiliteit, IT en Supply Chain Management en trekt elk jaar meer dan 60.000 bezoekers. Wilt u weten hoe het optimaliseren van uw supply chain waarde toevoegt aan uw producten en services? Kom 4, 5 of 6 juni met onze experts in contact en ga het gesprek aan over het managen van uw logistieke uitdagingen en het optimaliseren van uw supply chain. Wij zijn te vinden op de stand van de Rotterdam Port Promotion Council in hal B3 (313/414).

Yellowstar maakt uw logistieke processen voorspelbaar en transparant

IT for Social Supply Chain is het antwoord op de groeiende logistieke complexiteit die onstaan door vergaande personalisatie, oftewel: kleinere zendingen, hogere frequenties en een explosie van afleveradressen met flexibele aflevertijden. IT for Social Supply Chain voorkomt fouten, retourzendingen, onnodige kilometers, zinloze handelingen en onzinnige discussies. Door verschillende verschillende schakels in de logistieke keten te verbinden krijgen u en ketenpartijen realtime inzicht in het gehele logistieke proces. Met real-time data en supply chain visibility houdt u grip op kosten en deadlines.

Transport en Logistiek vertegenwoordigd één van de grootste industrieën ter wereld. Om de logistieke processen binnen deze industrie in goede banen te kunnen leiden is het succesvol managen van uw supply chain cruciaal. Welke stappen moet u hiervoor nemen en welke tools en systemen passen het beste bij uw bedrijf en IT landschap?

Waarom naar de Transport Logistic beurs?

Naast de vele exposanten zullen er op de beurs meerdere onderwerpen worden behandeld zoals intralogistiek, warehouse management systemen en research en development. Ook de laatste trends komen aan bod. Bondsminister van Verkeer, Alexander Dobrindts, is een reguliere bezoeker van de beurs en beschrijft deze als volgt: "Transport Logistic is dé topbijeenkomst voor de "movers en shakers" van deze wereld. Logistiek is en blijft een key factor in moderne economieën. En dat is wat de vakbeurs van dit jaar opnieuw laat zien - met nog meer innovatie, meer internationaliteit en meer bezoekers."

Wat kunt u op de beurs verwachten?

  • Een goed gesprek over het optimaliseren van uw supply chain
  • Toonaangevende innovatie en trends 
  • Een hoogwaardig conferentieprogramma 

Port of Rotterdam-stand

De Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) is op de beurs vertegenwoordig met een stand in hal B3 (313/414). Op deze verzamelstand zal ook Yellowstar aanwezig zijn. De RPPC organiseert verschillende evenementen op de stand:

  • Dinsdag 4 juni, 16.00 - 18.00 uur: Rotterdam borrel
  • Woensdag 5 juni, 09.00 - 11.00 uur: Ontbijtontvangst
  • Donderdag 6 juni, 16.00 - 18.00 uur: Farewell borrel
Kom op 4, 5 of 6 juni met ons in contact en ga het gesprek aan over uw logistieke uitdagingen en het optimaliseren van uw supply chain. 

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →