Logistiek Manager van het Jaar 26 maart

Zien wij u bij onze sessie over supply chain visibility en realtime bijsturing?

Op 26 maart 2020 vindt in de Jaarbeurs de verkiezing van Logistiek Manager en Jong Logistiek Talent van het Jaar plaats. Het thema van het evenement is ‘skilled for the future”. De supply chain en logistieke wereld veranderen continu. En in een steeds hoger tempo. De maatschappelijke roep om verduurzaming en milieu, de potentie van innovatie en vooral de mogelijkheden die digitalisering ons biedt, maken verandering noodzakelijk. 

Gedurende de dag worden er door verschillende gastsprekers sessies gehouden over hoe de noodzakelijke veranderingen en innovaties succesvol te implementeren zijn in de ketenprocessen van vandaag en morgen. Ook Yellowstar is gevraagd om onze ervaringen op dit gebied te delen:

Supply chain visibility en realtime bijsturing is voor producenten, handelsondernemingen, retailers, logistiek dienstverleners, en hun ketenpartijen een randvoorwaarde om te overleven in deze moderne wereld. Wat zijn de consequenties als u geen actie onderneemt en waar moet u starten? Aan de hand van drie praktijkvoorbeelden vertelt Frank Erftemeijer, Partner & Member of the Board, hoe onze klanten (Blokker, Vonk, Van der Vlist) te werk zijn gegaan, wat de uitdagingen daarbij waren en welke voordelen zij ervaren. 

De sessies vinden plaats om 14:15 en 16:10 uur. U kunt zich kosteloos aanmelden via de website van Logistiek Manager van het Jaar. Hier vindt u ook meer informatie over het volledige programma.

Wij ontmoeten u graag bij onze sessie!

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Supply chain Blokker uit Verre Oosten 100% transparant

Binnen 6 maanden heeft winkelketen Blokker zijn supply chain vanuit het Verre Oosten geheel opnieuw ingericht. Gebruikmakend van Star Flow Supply Chain is elke order voortaan vanaf de fabriek in China tot het warehouse in Geldermalsen volledig inzichtelijk en stuurbaar. Lees het persbericht.

Lees meer →
Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co door Star Flow

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een logistieke webportal van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar is één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland

Voor de 7e keer organiseerden ONVZ en MKB-Nederland de zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Yellowstar verdiende met een hoge gemiddelde score een plek op de lijst van 50 meest vitale bedrijven van Nederland.

Lees meer →