ICT en Logistiek – 5, 6 en 7 november 2019

Digitaliseer uw productie- en logistieke processen

Op 5, 6 en 7 november 2019 wordt ICT en Logistiek gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Gelijktijdig vind dit jaar ook Logistica plaats, met als overkoepelend beursthema; Smart Warehousing. Naast het hoofdthema is er ook sprake van subthema's Transport & Distributie en Supply Chain Management.

Smart Warehousing betekent slim omgaan met ruimte, mensen, energie en technologie. Ketensamenwerking is hierbij nog altijd een hot topic voor retail-, productie- en handelsbedrijven. De digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen zelf te realiseren en te optimaliseren. 

U voelt de druk om efficiënter samen te werken, meer kosten te besparen en om de beveiliging van informatie te waarborgen, via bijvoorbeeld iSHARE. Hoe gaat u om met de hiervoor benodigde digitalisering van uw productie- en logistieke processen? Yellowstar legt u graag uit hoe u uw supply chain verrijkt en verbindt door gebruik te maken van sociale functies. Ook dit jaar heten wij u weer van harte welkom op onze stand 01.D076.

Ketenregie over iedere gewenste supply chain

Star Flow Supply Chain biedt verladers, producenten, handelsondernemingen, retailers en 4 PL’s de ketenregie over de logistiek van iedere gewenste handelsketen. Zowel de eindklant als alle betrokken schakels (warehouses, service-organisaties, vervoerders, logistiek dienstverleners etc) worden eenvoudig via internet aangesloten. Elke partij kan zo zelf en in onderlinge samenhang optimaal acteren. Een control tower voor elke deelnemer in de keten geeft real-time inzicht en biedt de mogelijkheid constant op het juiste moment bij te sturen. Van productie, via voorraadbeheer tot levering: alle logistieke stappen vloeien naadloos in elkaar over. Zowel u als uw eindklant genieten van volledige ketentransparantie en kunnen maximaal presteren. Concreet biedt het platform u verschillende voordelen:

  • 50% minder e-mail en belverkeer
  • Snellere levertijden
  • Transportkostenbesparing
  • Makkelijk en snel aanschakelen van ketenpartners
  • Meer efficiëntie

Samen met u kijken wij graag hoe uw logistieke processen en uitdagingen aansluiten bij onze software. Bezoek ons op ICT en Logistiek, stand 01.D076.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Door Star Flow TOS meer efficiëntie bij neska INTERMODAL

Via Star Flow Terminal Operating System organiseert neska INTERMODAL het logistieke proces voor haar zes inlandterminals. Het systeem biedt verschillende voordelen zoals tijdsbesparing, visibility en kostenbesparing.

Lees meer →
Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren.

Lees meer →
Nieuws & Events

Tien jaar Yellowstar, tien jaar praktijktips voor logistieke IT

Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar hierbij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering.

Lees meer →