ICT en Logistiek – 7 en 8 november 2018

Connected Logistics

Op 7 en  8 november 2018 wordt ICT en Logistiek gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht,. Het beursthema dit jaar is Connected Logistics.

Ketensamenwerking is een hot-item. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren.

U voelt de druk om efficiënter samen te werken, kosten te besparen en om de beveiliging van informatie te waarborgen via bijvoorbeeld iSHARE. Benut u alle kansen van digitale samenwerking in de logistiek? Yellowstar legt u graag uit hoe u uw supply chain verrijkt en verbindt door gebruik te maken van sociale functies. Ook dit jaar heten wij u weer van harte welkom op onze stand!

iSHARE-partner

Wat zijn de trends in de logistiek en waar ligt uw pijn? U weet dat ketensamenwerking cruciaal is maar welke stappen moet u hiervoor specifiek nemen? Star Flow (Order Management) in combinatie met Star Connect (data integratie module) zorgen voor een efficiënt logistiek proces waarin u moeiteloos en snel dataverbindingen realiseert. iSHARE versterkt dit framework door duidelijke afspraken over data-deling. Via Star Talk (communicatie platform) worden uitzonderingen direct gemanaged via geïntegreerde platformen als Skype. Yellowstar's oplossingen in combinatie met iSHARE zorgen ervoor dat u een succesvolle Supply Chain regisseur wordt. Tijdens uw aanmelding voor ICT & Logistiek kunt u zich aanmelden voor sessie van Frank Erftemeijer en Orfeo Ost.

WMS-tour en TMS-tour

Yellowstar levert Sociale Supply Chain Cloud oplossingen die uw interne en externe ketenpartijen met elkaar verbinden en uw keten verkorten en versnellen. Yellowstar Solutions streeft ernaar om bedrijven zoveel mogelijk inzicht in de logistieke keten te geven. Een  TMS of WMS-systeem is onvoldoende gefocust op communicatie en koppelingen met de buitenwereld. De suppy chain warehouse module en transport automatisering modules van Yellowstar zijn een aanvulling op uw huidige systemen en zijn eenvoudig te implementeren. Ze ondersteunen uw bestaande systemen om slim en efficiënt te opereren en voorkomen onnodige handelingen, incorrecte leveringen en dragen bij aan realtime inzicht.

Meer weten? TLN verzorgt dagelijks een tour over TMS en FMS systemen en geeft u in korte tijd inzicht wat de markt van ICT-leveranciers op dit moment te bieden heeft. AIM Benelux over WMS systemen. Tijdens uw aanmelding voor ICT & Logistiek kunt u zich aanmelden voor tours.