Het kan weer! Na 1,5 jaar waarin de wereld leek stil te staan, kijken wij er extra naar uit u op 10 en 11 november 2021 persoonlijk te ontmoeten. Zien wij ook ú tijdens de beurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht? Letterlijk en figuurlijk helpen wij u in onze stand op weg naar een gezonde toekomst!.

Back on track to a healthy future

Verstoorde inbound ketens en explosieve groei van online aankopen. Terwijl de wereld tijdelijk stilstond, is de logistiek radicaal veranderd. Kom back on track met Yellowstar. Van verlader, expediteur, logistieke dienstverlener tot vervoerder: onze logistieke software voor ketensamenwerking helpt u to a healthy future. Bezoek onze stand D088 in hal 1 aan het netwerkplein. Hier helpen wij u op weg naar een gezonde toekomst!

Kosteloos inschrijven voor ICT & Logistiek

Trappen voor het goede doel

Fietsen is gezond. En helemaal als dat is voor het goede doel! Tijdens ICT & Logistiek kunt u in onze stand meetrappen voor Stichting Hartekind. Doet u mee? Yellowstar doneert bij elke deelname 5 euro aan Stichting Hartekind. Met het geld dat wordt ingezameld ondersteunen wij het onderzoek en de behandeling van hartfalen bij kinderen. 

ict & logistiek